Olen aloitteleva pienoisrautatie harrastaja. Blogin kautta pääset seuraamaan minun rautatien valmistumista.

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Maisemointi tarvikkeita

Internetin ihmeellisestä maailmasta löytää vaikka mitä. Pienellä vertailulla voi tehdä pelkkää säästöä. Ensimmäiset maisemointiostot on nyt tehty ja haettu postista.

Viimeksi kerroinkin, miten pienen pienet 1/87 koon ihmiset maksavat aikas paljon. Esimerkkinä Hobby Pointin Noch merkkiset perusfiguurit (ei mitään erikois hienouksia) 30 kpl 28,50 eur.
Jatkoin sitten tätä vertailua ja löysin Amazonista 100 kappaleen setin H0 koon perusfiguureita noin 7 euron hintaan + postikulut tietty.
Edullisimmillaan löysin kiinalaisen nettikaupan: www.wish.com jossa tarjouksena oli 100 kpl:een pakkaus samoja ihmisfiguureja kuin Amazonissa hintaan 2 euroa!! Päälle tosin yhden (1,00) postikulut :))))
Ostin sitten näitä kaksi pakettia sekä setin pieniä hevosia 4 eurolla. Samalla selailin muuta pienoiskamaa mitä oli myynnissä. Valikoimissa on eri mittakaavojen puita, pensaita, ihmisiä ja muutama eläinkin löytyi. Tarjolla ei ole mitään mittavaa valikoimaa, mutta välillä voi tehdä löytöjä. Nämä tarjoukset vaihtelevat aika-ajoin ja joskus voi tulla eteen jotain superkivaa.
Tullimaksuja näille tullut. Tavarat tulivat omina paketteinaan ja lähetyksiä voi seurata lähetysnumerolla ihan normaaliin tapaan.
Tilasin lisäksi puita ja muutaman työmaa ajoneuvon. Laitan sitten kuvat näistä kun saapuvat.
Kannattaa käydä vilkaisemassa. Hakusanana toimiin hyvin pelkkä : 1:87.

H0 koon hepat ja figuurit.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti